• Weer & Gladheid Basis (€ 325 p.p)
  • Weer & Gladheid Gevorderden (€325 p.p)
  • Weer & Gladheid Opfris (€325 p.p.)

Alle cursussen duren één hele dag (10:00 – ca 16:00 uur) en worden in geval van cursuslocatie DTN (Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht), afgesloten met een bezoek aan de nieuwe weerkamer. De halve dagcursus Weer & Gladheid basis online duurt van 9.00-12.00 uur. Na aanmelding krijgt u een bevestiging (+ routebeschrijving of inloggegevens voor de online training) toegestuurd.

 

Individueel

Op bovenstaand trainingen kan individueel ingeschreven worden. Wel houden wij een minimum van 8 personen per training aan.

 

Incompany

Onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie aanbieden. De meteoroloog komt dan naar uw locatie en u dient voor een ruimte, beamer en scherm te zorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Alblas via T: +31 30 8082000 of dtntraining@dtn.com.

Momenteel zitten we aan het eind van het trainingsseizoen voor Weer & Gladheid en worden geen open inschrijf trainingen meer aangeboden. Bij voldoende vraag zullen wij nieuwe data openen, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via dtntraining@dtn.com. Wij zullen medio augustus de nieuwe data plaatsen voor komend winterseizoen.