Trainingen

Vanuit onze expertise biedt DTN de volgende trainingen omtrent gladheidsbestrijding aan:

Weer & Gladheid Basis

Wij adviseren deze training voor mensen die weinig tot geen kennis hebben van gladheid.

Er volgt een basis meteorologie, de verschillende soorten gladheid en cases uit de praktijk. Na afloop is de deelnemer goed in staat om gladheidsverwachtingen te interpreteren en hiernaar te handelen.

Weer & Gladheid Gevorderden / Opfris

Wij adviseren deze training voor mensen die tenminste enkele jaren in de gladheidsbestrijding werken. De basis training moet tenminste in een eerder seizoen zijn gevolgd.

In deze training vindt meer verdieping van theorie plaats op zowel meteorologie als gladheid, aangevuld met veel verdiepingscases uit de praktijk.

Duur

10:00-16:00

 

Locatie

DTN office
Orteliuslaan 1000, Utrecht

 

Kosten

€ 340 p.p.
Catering is de gehele dag inbegrepen.

Op de trainingen kan individueel of voor meerdere personen tegelijk ingeschreven worden (max 3). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email. Verdere details volgen circa 1 week voor de trainingsdatum. Wij hanteren een minimum van 8 personen per training.

 

Incompany

Wij kunnen onze trainingen ook bij u op locatie geven voor uw team. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dtntraining@dtn.com.

Cursus details

Op dit moment zijn alle data van de trainingen vol. Bij voldoende vraag zullen wij nieuwe data openen. Dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via dtntraining@dtn.com.